Tuesday, September 8, 2009

post yang lebih bermakna

assalamualaikum,selamat



sorry post2 sebelum ni cam sampah je.lepas ni post akan lebih munasabah dan bermakna untuk di-share kan dengn korng yg sudi mmbaca.

esok(9/9/2009),aku nk pegi System College sbb ada lecture bashing.post paslnya akn kuar nnt..(pic included,yay!)tp,tu cite nnt psl blom pg lg.so aku nk cite bnda waktu aku umo 14 tahun

wktu 14 thunnnn...waktu tu aku ade sorng kawan,nama dia abu(bkn nama sebnar)..waktu tu kami dlm form 2,kls yg sama,n satu kepale la sng cite. dalm bulan april-mei thun tu,musim panas.ramai stdnt yng demam,polisi ketua warden kami (pak nan) dia x mau orang sakit demam tido kat bilik,kena tido kat sick bay.jd,rmai yg kt sick bay stdnt pompuan yg demam,yg laki mmg x pegi la sick bay walaupun dia suruh...

position sick bay tu between asrama laki n pompuan n blakang rumah pak nan.abu nh ada satu malam waktu prep dia ajak aku pegi skodeng bdk pompuan kat sick bay.aku on je la,bosan xde bnda nk buat..

then,lps tu skodeng la waktu malam tu..tp,x nampak ape pn.yg ada pompuan batuk2 sbb demam,n kentut kot..
hahhaha...yela,xkkn nak bogel/pole dancing dlm sick bay plak kot.rasa cam bodo jer,aku ajak abu blah. dia xnak,lama skit baru la nk pegi...1 prob,waktu tu awal lg,kami decide pegi klas ntuk smbng prep. tp,kn sick bay tu blakang rumah ketua warden kami(pak nan)..tanpa was2 n x usha line lalu tepi rumah dia.SHITT!! dia ada kt tepi tgh sidai baju.bodo btl la,sidai la bju siang2.

pendek cite kantoi la kami..tp,dia marah kami sbb dia ckp kami ponteng prep,bkn skodeng.hahha,sucker.. mmg lucky like a bastard kami aritu..bila pikir balik,mmg nyesal n bersalah,tp waktu tu mmg x pikir apa,skang ok la. sape2 waktu tu ada dlm sickbay n baca post ni,sorri byk2..positif side pn ada gak cite nh,at least ada gak bnda aku nk tulis kt dlm blog nh ntuk korang yang mmbaca sampai ayat terakhir.trima kaseh.

stiap komen akan dibalas



5 comments:

AesyaZealous said...

weh! gile sengal! skodeng org! tak baek lorh..

<3 Nuyue iXatie said...

hahaha.
cis, gejala skodengg betul.
x saangkaaa..
:P

Hammad0 said...

haaa...tu waktu muda2 dlu,skang sudda baikk.
xde ape skang

Anonymous said...

Moving style. I want to be able to write that way.

Anonymous said...

How can i show locations of user in a map? in drupal?hi i am using micromax 3g modem. i am clueless how to use it in Linux environment?dell optiplex 745 upgrading to a new case?How do I change my Cisco Linksys E4200's wireless security to WEP?
I Need A Youtube Intro...Please Help Me!!!? zgaga a ciąża PLEASE HELP!? youtube username ideas!?!?what does it mean when your computer says...?How can i get pictures from my computer onto my phone?A small company wishes to have a presence on the Internet. Networking class assignment need help!?can i make a phone call to facebook to get my account off disabled?can i keep both browsers?Belkin N F5D8633 Modem Router? reflux żołądkowy Choroba refluksowa reflux żołądka my pc cannot activate the wireless device,i don't know if is damaged,what can i do?Can anyone decode this ciphered text?What are the direct pointing devices?what fps will i get with the lenovo y560p in wow?
How to stop people from commenting on my facebook statuses?What is a Youtube Playlist?How do I stretch video content with HTML or CSS? [url=http://refluks24.pl]Refluks[/url] Which is the best gulf country to do job in computer networking field?i want /r9k/ back :<?Which CTFxC is this?!?